Добредојдовте на нашата нова веб страница!

Почнувајќи од сега, нашето училиште има своја веб страница на која ќе можете да ги следите сите новости, соопштенија, извештаи и се што е поврзано со активностите на училиштето.

1 Comment

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.